El femení del Junior es posa a prova davant un dels millors equips de la segona volta, el RC Polo


  • Comparteix:

Imatge de la partit de Copa de la Princesa entre Junior i Polo / Rfeh.com

Imatge de la partit de Copa de la Princesa entre Junior i Polo / Rfeh.com

El femení del Junior rep aquest diumenge a les dotze del migdia la visita del RC Polo a la penúltima jornada de la Divisió d'Honor. Les santcugatenques, que són tercers amb 37 punts empatades amb la Complutense, tornen a la competició després d'una setmana de descans i esperen mantenir la bona línia per arribar en plenes facultats al play-off pel títol.

L'equip de Joan Vidal arriba a la recta final de la temporada amb la classificació per al play-off pel títol al sarró i encara amb dos partits per disputar. El primer serà aquest diumenge a casa davant el RC Polo, sisè classificat, i que apura les opcions per estar entre els quatre primers a la taula, tot i que no depèn d'ell mateix. Les barcelonines tenen 19 punts i en el partit d'anada van veure com les blau-i-negres aconseguien un clar 0 a 3 amb gols de Pauline Brugts, Berta Queralt i Mariona Serrahima, pitxitxi de la categoria amb 19 gols.

El tècnic del Junior, Joan Vidal, destaca la gran segona volta del RC Polo.

Joan Vidal

És un dels millors equips de la segona volta, tot i que va punxar en el darrer partit. Ho vam veure a la Copa i és un rival molt intens i molt ben posat al camp. Si volem guanyar hem de fer les coses molt bé.


El partit es juga aquest diumenge a les dotze del migdia a les instal·lacions del Lluís Serrahima de Sant Cugat amb totes les jugadores disponibles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.