L'infantil del Junior guanya el Campionat de Catalunya d'hoquei sala


  • Comparteix:

L'infantil del Junior, campió de Catalunya d'hoquei sala / Font: Hockey Junior

L'infantil del Junior, campió de Catalunya d'hoquei sala / Font: Hockey Junior

L'infantil masculí del Junior ha guanyat el Campionat de Catalunya d'hoquei sala després de derrotar (8-4) el CD Terrassa i aprofitar l'ensopegada de l'Egara davant l'Atlètic de Terrassa. Els santcugatencs han aconseguit el bitllet per disputar l'Estatal, que serà entre el 4 i el 7 de maig a Benidorm. El conjunt, entrenat per Oriol Salvador, està invicte tant al Català de sala com a la lliga regular d'hoquei herba.

El Junior ha necessitat una carambola per guanyar el Campionat de Catalunya d'hoquei sala. Els santcugatencs han sumat un balanç de sis victòries i un únic empat al Català. L'entrenador de l'equip, Oriol Salvador, ha destacat l'emoció viscuda a la darrera jornada i el triomf del conjunt blau-i-negre.

Oriol Salvador

És un grup amb molt de talent. Hi ha hagut molta emoció en els minuts finals i estàvem pendents de l'altre partit.


El Junior comença d'aquí a 15 dies la segona volta del Català d'hoquei herba on lidera la classificació amb un punt d'avantatge sobre el segon classificat, l'Atlètic de Terrassa. Els blau-i-negres no han perdut cap partit oficial aquesta temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.