El PHC Sant Cugat torna a un escenari que els duu mals records en jornada intersetmanal


  • Comparteix:

El Patí Hoquei es torna a jugar ser a la zona d'ascens

El Patí Hoquei es torna a jugar ser a la zona d'ascens

El Patí Hoquei Club Sant Cugat visita aquest dimecres a les nou del vespre el FC Barcelona B en partit corresponent a la jornada 23 de Primera Divisió. Els santcugatencs tornen a la pista de Llars Mundet, on van viure un dels capítols més difícils de la seva història, quan l'equip va arribar a celebrar l'ascens a l'Ok Lliga per després saber que es tractava d'un error informàtic de la Federació Espanyola. Tot plegat, en una jornada en què els de Joan Carles Vadillo esperen tornar a les places per pujar.

El final de la temporada 2015/16 va ser d'allò més cruel per al Patí Hoquei Club Sant Cugat. A l'última jornada, el conjunt que llavors dirigia Francesc Sucarrats va caure davant el filial del Barça (6-1), però els resultats que publicava la pàgina web de la Federació els servien per ascendir a l'Ok Lliga, una fita històrica. Ara bé, minuts més tard l'ens federatiu va esmenar l'error en un dels marcadors i l'ascens, finalment, va anar a parar a les mans de l'Alcobendas.

Després d'aquesta experiència, l'escenari del Pavelló Llars Mundet mai no tornarà a deixar indiferent la parròquia vermell-i-negre, que en qualsevol cas aquest curs hi afrontarà un nou repte: tornar a les tres primeres posicions en aquesta jornada 23, per tal de situar-se en zona d'ascens i assolir, d'una vegada per totes, el somni de ser a l'Ok Lliga. A hores d'ara, l'equip de Vadillo és a només un punt del segon i el tercer, l'Arenys de Munt i l'Asturhocket, i a sis del líder, el Palafrugell. Tots ells juguen al cap de setmana. L'entrenador del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Joan Carles Vadillo, destaca la solidesa del conjunt barceloní com a local.

Joan Carles Vadillo

El Barça B és un equip que quan juga a casa rendeix millor que quan ho fa com a visitant.


Els santcugatencs hauran d'anar amb molt de compte, i és que al precedent més immediat, disputat al pav 2 de la Rambla del Celler, els blaugrana van esgarrapar un sòlid triomf a la desena jornada de competició a Primera Divisió. El partit d'aquest cap de setmana s'avança per la disputa a Sant Cugat del Campionat de Catalunya júnior, en què tots dos conjunts hi tenen part de les respectives plantilles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.