El Junior vol fer pagar els plats trencats de les tres últimes jornades al FC Barcelona


  • Comparteix:

El Junior espera trencar amb la mala dinàmica / Font: Federació Espanyola Hoquei

El Junior espera trencar amb la mala dinàmica / Font: Federació Espanyola Hoquei

El Junior masculí d'hoquei herba pretén fer pagar els plats trencats al FC Barcelona per les derrotes a les tres últimes jornades a la Divisió d'Honor. Els blau-i-negres reben els barcelonins aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia amb l'objectiu de tornar al camí dels punts per deixar de guanyar distància amb els quatre primers classificats. Precisament davant dos d'aquests quatre capdavanters ha competit el Junior en les dues últimes jornades, amb derrotes davant Egara i Club de Campo.

Més enllà dels enfrontaments de la Copa del Rei, en què el Junior va caure a semifinals, els de Jorge Dabanch han encadenat tres ensopegades seguides en les tres últimes cites de la competició domèstica, el que suposa la pitjor ratxa del curs. La situació d'aquest diumenge, però, és propícia per trencar amb aquesta dinàmica: els blau-i-negres reben un Barça que és penúltim i que només ha guanyat un partit aquesta lliga.

L'equip blaugrana, entrenat per l'extècnic del Junior Fede González, brega per no caure en l'última posició en les tres jornades que resten per acabar la fase regular, lloc que descendeix a Divisió d'Honor B. De fet, el Barça ha aterrat enguany a la màxima categoria de l'hoquei herba estatal, i està vivint una temporada d'adaptació en tots els sentits, tenint en compte que la plantilla que ha construït és pràcticament nova respecte la temporada passada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.