Junior i Complutense disputen un partit vital per la segona posició de la fase regular


  • Comparteix:

Mariona Serrahima, a la dreta, una de les jugadores clau del Junior / Font: Federació Espanyola Hoquei

Mariona Serrahima, a la dreta, una de les jugadores clau del Junior / Font: Federació Espanyola Hoquei

El Junior femení d'hoquei herba disputa aquest diumenge a les onze del matí un partit clau per acabar la fase regular de la Divisió d'Honor en segona posició. Les jugadores de Joan Vidal es veuen les cares amb la Complutense, tots dos equips amb els mateixos punts, 36, a cinc del lideratge. L'equip madrileny és un dels dos conjunts que ha estat capaç de vèncer el Junior aquesta temporada a la competició domèstica.

Resten tres jornades per a la conclusió de la fase regular i el factor camp als play-off és el principal al·licient d'aquesta recta final. El Junior té assegurat aquest privilegi a la primera ronda de les eliminatòries pel títol, però com més amunt quedi més fases s'allargarà tenir el factor camp a favor. Per això, i pel fet de medir el seu moment de forma davant un dels potencials rivals per la lluita per endur-se la lliga, el matx d'aquest cap de setmana pren una especial importància per a les blau-i-negres.

Les de Joan Vidal, a més, avaluaran la capacitat d'enfrontar-se a una Complutense que va assaltar el Lluís Serrahima a la primera volta. El matx d'aquest diumenge servirà per mostrar si l'equip ha resolt els conceptes que van fer-les sucumbir a les madrilenyes, que afronten el tram definitiu de curs amb un gran moment de forma, amb cinc victòries i dos empats en els últims set compromisos a la Divisió d'Honor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.