Junior i Club de Campo disputen un partit clau en la lluita per la quarta plaça


  • Comparteix:

El Junior, davant un rival difícil / Font: Junior FC

El Junior, davant un rival difícil / Font: Junior FC

El Junior masculí d'hoquei herba té aquest diumenge a la una de la tarda un enfrontament vital per a les seves aspiracions d'acabar la fase regular de la Divisió d'Honor en quarta posició. Els de Jorge Dabanch, cinquens amb 24 punts, es desplacen al camp del Club de Campo, que és una posició per sobre amb tres punts més. Els blau-i-negres, a més, intentaran treure's el mal sabor de boca de la derrota del cap de setmana passat davant l'Egara.

L'entrenador del Junior, Jorge Dabanch, va deixar clar després del partit davant l'Egara que si el seu equip vol fer un pas endavant pel que fa a trencar la tirania dels quatre grans a la Divisió d'Honor masculina, l'equip no pot cometre els errors que van provocar la derrota davant els terrassencs. En aquest sentit, el conjunt santcugatenc té una nova oportunitat aquest diumenge de comportar-se com un dels grans, amb la visita, precisament, al conjunt a qui més pot arrabassar aquesta condició.

El Club de Campo fa ja mesos que veu com el Junior li trepitja els talons per ser dins d'aquest grup noble, i de fet a la primera volta els de Dabanch van superar l'equip madrileny. Ara resten quatre partits per al final de la fase regular, i la importància de la quarta posició rau en el fet de ser cap de sèrie en els play-off, el que garanteix el factor camp, essencial per als interessos del Junior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.