El programa 'Esports en Xarxa' aterra avui al Junior en l'estrena de la Copa del Rei i de la Reina


  • Comparteix:

El programa 'Esports en Xarxa', des del Junior / Font: La Xarxa

El programa 'Esports en Xarxa', des del Junior / Font: La Xarxa

El programa esportiu 'Esports en Xarxa' s'emetrà aquest divendres des de les instal·lacions del Junior per viure en directe la primera jornada de la Copa del Rei de la Reina d'hoquei herba. L'espai té lloc d'una a dues de la tarda en col·laboració amb Cugat.cat i Canal Terrassa. A més d'actualitzar els marcadors dels primers partits de quarts de final servirà per apropar les veus d'alguns dels protagonistes de la competició. El programa es podrà escoltar per streaming i al 91.5 de la FM.

Joan Barberà i Eduard Cabré seran els encarregats de presentar el programa amb la col·laboració de Joan Garcia i Dani Aguilà, de Cugat.cat, i de Carles Tost, de Canal Terrassa. Durant el programa es viuran els dos primers enfrontaments de la jornada: el Club Egara-Club de Campo, corresponent al primer partit de quarts de final masculins, i el Polo-Jolaseta, corresponent a la primera cita dels quarts femenins.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.