El PHC Sant Cugat remunta en els darrers instants i se situa en llocs d'ascens a l'OK Lliga

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat supera (5-4) el Shum Maçanet amb un gol en els darrers segons de David Martínez que situa l'equip santcugatenc en llocs d'ascens a OK Lliga. Tot i anar a remolc en el marcador durant bona part del partit, els locals han millorat en el darrer tram i han aconseguit donar la volta al marcador contra un rival molt batallador, tot i estar a la part baixa de Primera Divisió.

El matx ha començat bé per als de Joan Carles Vadillo, que s'han avançat amb un gol de David Yepes després d'un contraactac. Però els visitants han aconseguit la igualada ràpidament mitjançant Rodri, que ha sorprès el porter santcugatenc amb un xut llunyà. El partit ha tingut uns minuts en què cap equip dominava i de nou el Shum ha tornat a marcar, en aquest cas amb un gol de Garcia, que situava l'un a dos, amb què s'ha arribat al descans.

En el segon temps els vermell-i-negres han millorat, han sortit més intensos i Yepes ha tornat a marcar per empatar el matx. Però com en el primer temps, gairebé a la següent jugada, els de Maçanet han anotat per tornar a avançar-se mitjançant Fernández. Una circumstància que no ha durat gaire perquè els de Sant Cugat han empatat mitjançant Pau Gilabert. Però com si es tractés d'un 'dejà-vú', de nou els visitants tornaven a marcar i feien que el PHC Sant Cugat hagués de buscar una altra vegada la remuntada. Eloi ha estat l'autor del quart gol del Shum Maçanet. En un final de bogeria, Gabarra ha aconseguit el gol de l'empat i, quan ja gairebé el temps s'exhauria, David Martínez ha fet el cinquè gol que donava la victòria als de Joan Carles Vadillo.

El tècnic local descata el canvi dels seus homes després del descans.

Joan Carlos Vadillo

Hem estat molt bloquejats i al descans hem parlat d'això. Hem de dedicar-nos a jugar, ha costat molt però ho hem pogut aixecar.

Un important triomf, que sumat a l'empat entre l'Asturhockey i l'Arenys de Munt (2-2) fa que els santcugatencs pugin fins al tercer lloc, que dóna dret a l'ascens de categoria. La setmana que ve, els de Joan Carles Vadillo juguen precisament contra l'Arenys de Munt, segon classificat amb 35 punts, pels 33 dels de Sant Cugat.