El PHC Sant Cugat busca vèncer el Cerdanyola per mantenir el somni de la permanència intacte


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat cerca un triomf balsàmic davant el Cerdanyola per seguir somiant en la permanència a la quinzena jornada de l'Ok Lliga. Les vermell-i-negres són cueres amb només set punts i necessiten un gir de 180 graus en la seva dinàmica si volen certificar la continuïtat a la competició. El Cerdanyola es troba immers en una mitja taula molt ajustada i tampoc no pot concedir errors aquest divendres a les nou del vespre al pav 1 de la Rambla del Celler.

L'equip de Jaume Oms està tenint moltes dificultats per puntuar a la màxima categoria de l'hoquei patins estatal. Només dues victòries i un empat el situen a la posició més fosca de la taula i cada jornada que passa es complica més la seva situació. Les vermell-i-negres han de començar a puntuar si volen mantenir viva la flama de la permanència en un moment on els mals resultats en forma de xàfec estan a punt d'apagar-la.

El Cerdanyola viu una situació més segura que les santcugatenques però no es pot permetre cap passa en fals. Les visitants són novenes amb 16 punts però la competència és tan alta que qualsevol desfeta pot suposar una davallada a la taula. A més, arriben a una pista on guanyar és vital per seguir vives a la categoria pel possible balanç de gols en cas d'empat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.