El Junior acull aquest dissabte el sorteig de la Copa del Rei i la Reina que es disputa a Sant Cugat


  • Comparteix:

Els cartells de la Copa del Rei i de la Reina

Els cartells de la Copa del Rei i de la Reina

El Junior acull aquest dissabte a les dotze del migdia el sorteig de la Copa del Rei i la Reina que organitza l'entitat blau-i-negra el 17, 18 i 19 de març. La cita, que es durà a terme a la sala d'actes, definirà els enquadraments de totes dues competicions, que formen els vuit primers classificats al final de la primera volta de les Divisions d'Honor masculina i femenina.

La Copa del Rei
La competició arriba, com el Junior, al seu centenari i tindrà en el quadre els següents equips: el Polo i l'Atlètic Terrassa, que són caps de sèrie i no es poden veure les cares fins la final, i el Club Egara, el Junior, el Club de Campo, la Reial Societat Tenis de Santander, el San Pablo Valdeluz Complutense i el FC Barcelona. El vigent campió és el Polo, el mateix que lidera la taula al palmarès amb 28 títols.

La Copa de la Reina
En el cas del torneig femení, la competició arriba a la 32a edició amb la participació del Club de Campo i el Junior, com a caps de sèrie, i amb aquests sis conjunts que completen la llista: San Pablo Valdeluz Complutense, Club Egara, Reial Societat, CD Terrassa, RC Jolaseta i Polo. El Club de Campo es va endur el títol l'any passat i és també el dominador en el còmput global amb 13 trofeus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.