El Junior cerca davant l'Egara un lloc a la final del Campionat de Catalunya d'hoquei sala


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Junior masculí d'hoquei sala s'enfronta aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda a l'Egara al Pavelló Can Salas per un lloc a la final del Campionat de Catalunya d'hoquei sala. Els santcugatencs han acabat segons del grup 1 de la fase prèvia, després de superar a l'última jornada el Club Deportiu Terrassa. Els egarencs, de la seva banda, han guanyat els tres partits que han disputat i arriben al matx com els líders del grup 2.

El Junior masculí és a les portes de disputar una final d'un torneig oficial. Tot i tenir algunes baixes importants a la fase prèvia, l'equip ha dut a terme una lligueta en què ha anat de menys a més: va començar perdent davant el Club de Tennis Les Fonts (3-1), per després sumar dues victòries davant Atlètic 1952 i CD Terrassa que li han acabat donant el passi a les semifinals.

Davant, però, tindran el millor equip en tota la fase prèvia, un Egara que encara no sap el que és perdre i que ha superat Atlètic Terrassa, FC Barcelona i Vallès Esportiu. L'altra semifinal serà entre el CT Les Fonts i Atlètic Terrassa a un quart de sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.