El masculí i el femení del Junior es classifiquen per a les semifinals del Campionat de Catalunya d'hoquei sala


  • Comparteix:

Les semifinals i la final del campionat es disputen el proper cap de setmana

Les semifinals i la final del campionat es disputen el proper cap de setmana

Els dos conjunts del Junior han superat amb èxit la fase de grups del Campionat de Catalunya d'hoquei sala i ja són a semifinals. El masculí de Jorge Dabanch va perdre contra el CT Les Fonts (1-3), però després ha superat l'Atlètic 1952 (1-5) i el CD Terrassa (3-5). El femení, dirigit per Joan Vidal, també va debutar amb una derrota, davant el CD Terrassa, però s'ha imposat al Barça (5-1), l'Atlètic Terrassa (5-2) i l'Egara (5-3). Les semifinals es disputen aquest dissabte.

Tot i tenir baixes importants com les de Frank Di Mercurio, Marc Serrahima o Marc Perellón, el Junior masculí ha acabat com a segon classificat del grup 1 i en semifinals es trobarà amb l'Egara, que ha estat el primer del grup 2.

En la mateixa línia que s'expressava el tècnic del femení Joan Vidal, l'entrenador del masculí Jorge Dabanch es mostra força crític amb els aspectes organitzatius del campionat català.

Jorge Dabanch




El conjunt femení ha aconseguit dues victòries contundents aquest diumenge, i s'ha plantat a les semifinals quan encara té un partit pendent contra el Castelldefels que es jugarà divendres que ve. Un cop disputada l'última jornada, quedarà definit el camí del Junior fins a la final.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.