El PHC Sant Cugat busca un cop d'efecte a la pista del líder, el CH Palafrugell


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí cerca un cop d'efecte aquest dissabte a les vuit del vespre a la pista del líder de Primera Divisió, el Club Hoquei Palafrugell. Els de Vadillo van acabar l'any amb dues derrotes seguides i fora de les posicions d'ascens, i s'enfronten a un conjunt que, tot i que va començar el curs com un coet, també ha experimentat una davallada en els últims partits.

Tot i això, el Palafrugell és fins ara l'únic equip, juntament amb el Patí Hoquei Club Sant Cugat com a organitzador, classificat de manera matemàtica per a la Copa de la Princesa. Els de Sant Cugat arriben a aquesta cita després d'unes vacances de Nadal en què han descansat 10 dies, abans de finals d'any, i on han disputat dos partits amistosos, davant el Vendrell d'Ok Lliga i davant el júnior A santcugatenc, per mantenir el to competitiu.

Joan Carles Vadillo assegura que els seus homes estan en plena forma i es mostra satisfet que el calendari hagi decidit que el primer partit de l'any sigui a la pista del líder. De fet, espera un partit dur, amb diferents possibilitats d'escenaris tot i que creu que els empordanesos portaran la iniciativa. En qualsevol cas, el tècnic apunta a una bona oportunitat per donar un cop sobre la taula.

Joan Carles Vadillo

Penso que és una bona oportunitat per reivindicar-nos. És un bon lloc.


Una dada que pot donar optimisme als vermell-i-negres és que les dues derrotes que es registren al balanç del Palafrugell s'han sumat en els tres últims partits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.