El Junior perd les semifinals del Campionat de Catalunya davant el CD Terrassa als shoot-outs


  • Comparteix:

El Junior no ha pogut accedir a la final del Campionat de Catalunya / Font: Enrico Hockey

El Junior no ha pogut accedir a la final del Campionat de Catalunya / Font: Enrico Hockey

El Junior masculí d'hoquei herba perd als shoot-outs les semifinals del Campionat de Catalunya davant el Club Deportiu Terrassa. El partit ha acabat amb empat sense gols i, a la ronda de llançaments per decidir el guanyador, els egarencs s'han imposat a l'equip santcugatenc, que no ha pogut comptar amb els quatre jugadors internacionals sub 21. Els de Dabanch s'han quedat a les portes de disputar la primera final de la seva història en el torneig català.

Tot i que el precedent més immediat es va signar amb una contundent victòria del Junior en partit de competició domèstica, els de Dabanch no han pogut tornar a mostrar la seva superioritat davant el CD Terrassa i han perdut l'opció de competir pel primer títol oficial de la seva història en categoria masculina. Tot i que els de Sant Cugat han començat amb més ritme i ocasions en el partit, a poc a poc s'han anat contagiant de la dinàmica imposada pels visitants.

Així, el joc s'ha tornat més lent, escenari en el qual els egarencs s'han sentit més còmodes. El Junior no ha pogut materialitzar les ocasions de les quals ha disposat, cap d'elles clara, i el partit s'ha acabat definint pels shoot-outs. El porter dels blau-i-negres, Cesc Mata, reconeix que confiaven a superar l'eliminatòria.

Cesc Mata

Crèiem en les nostres possibilitats. Pensàvem que al final l'hoquei que estem demostrant es veuria a l'eliminatòria.


El Junior disputarà el partit pel tercer i quart lloc aquest diumenge a les onze del matí davant el Club Egara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.