El Junior vol evitar el sector del Polo en el sorteig a la Copa del Rei


  • Comparteix:

Tim Snow, en una acció d'aquesta temporada / Font: Enrico Hockey

Tim Snow, en una acció d'aquesta temporada / Font: Enrico Hockey

El Junior masculí d'hoquei herba vol evitar la part del quadre on estigui el Polo a la Copa del Rei, que disputaran els santcugatencs com amfitrions entre el 17 i el 19 de març. Ho ha assegurat en declaracions a Cugat.cat l'entrenador dels blau-i-negres, Jorge Dabanch, que també ha reconegut que la resta de rivals són d'una dificultat similar, tot i que creu que poden superar-los.

El quadre que dissenyi el sorteig amb els vuit equips que estan classificats per a la Copa del Rei que es disputarà al Junior tindrà dos caps de sèrie, el Polo i l'Atlètic Terrassa. Per tant, aquests dos conjunts encapçalaran els dos sectors de la competició, i els altres sis es repartiran en la resta de les posicions per als quarts de final.

Pel que fa a les preferències, el tècnic del Junior ho té clar: qui vol evitar és el Polo de Barcelona.

Jorge Dabanch

Hi ha dos caps de sèrie. Nosaltres volem quedar en el sector de l'Atlètic, per suposat.


Més enllà d'aquest conjunt, l'entrenador dels blau-i-negres considera complicats els altres rivals però veu factible superar-los. L'any passat, els de Dabanch van caure a primeres de canvi, als quarts de final davant l'Egara. Els santcugatencs arribaran a la competició del KO d'enguany després de fer la millor primera volta de la seva història a la Divisió d'Honor, amb una quarta posició al final.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.