El CP Tordera arriba molt endollat a la cita contra el PHC Sant Cugat d'aquest dissabte


  • Comparteix:

Joan Farnés, en una acció aquesta temporada

Joan Farnés, en una acció aquesta temporada

El masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat i el CP Tordera s'enfronten aquest dissabte a dos quarts de deu de la nit en el pav 2 de la Rambla del Celler. Tots dos conjunts, quart i cinquè respectivament, estan empatats a dotze punts quan s'han disputat set jornades de Primera Divisió, i porten dues trajectòries molt similars.

Els dos conjunts han guanyat els seus darrers enfrontaments a la competició. Segons el tècnic del PHC Sant Cugat, Joan Carles Vadillo, és un dels equips més en forma de la categoria juntament amb el Palafrugell.

Joan Carles Vadillo

Penso que és l'equip que està més en forma aquesta temporada juntament amb el Palafrugell. Han guanyat en pistes complicades i esperem la millor versió d'ells.


Els visitants també lluiten per aconseguir una de les tres places que donen dret a jugar la Copa de la Princesa que es disputarà a Sant Cugat l'11 i 12 de febrer. Els santcugatencs ja estan classificats per ser organitzadors de la competició, però no volen perdre el rastre dels equips que el precedeixen a la classificació, el Palafrugell, Vilanova i la Geltrú i el Calafell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.