El Junior perd més potencial que el CD Terrassa per les baixes a la final del Campionat de Catalunya


  • Comparteix:

Marta Grau, una de les jugadores que no podran disputar el Campionat de Catalunya / Font: Enrico Hockey

Marta Grau, una de les jugadores que no podran disputar el Campionat de Catalunya / Font: Enrico Hockey

El Junior femení patirà les importants baixes de Mariona Serrahima, Anna Gil i Marta Grau per a la final del Campionat de Catalunya d'aquest diumenge que l'enfronta al Club Deportiu Terrassa, conjunt que només tindrà una absència, la de Clara Ycart. Les quatre jugadores són ja a Xile juntament amb la selecció espanyola sub 21, on disputaran el Campionat del Món a partir d'aquest dijous.

Joan Vidal té una dificultat afegida si vol que el Junior sumi el vuitè títol de la seva història al Campionat de Catalunya. Tot i tenir, a priori, el cartell de favorit respecte les egarenques per trajectòria a les últimes temporades, les absències pesaran més a l'equip santcugatenc que a l'equip terrassenc. De fet, els números mostren la incidència de les tres baixes de les blau-i-negres: entre Serrahima, Grau i Gil han anotat nou dels 19 gols que ha marcat tot l'equip.

És una xifra que corrobora que les de Vidal perden més poder ofensiu amb aquestes baixes que el seu rival, que només té la d'Ycart. La jugadora del CD Terrassa ha marcat dos gols dels 11 del seu conjunt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.