El masculí del PHC Sant Cugat remunta a falta de dos minuts i trenca la mala ratxa


  • Comparteix:

Pau Gilabert aquesta temporada

Pau Gilabert aquesta temporada

El Patí Hoquei Club Sant Cugat guanya (4-5) a la pista del Sant Feliu a la setena jornada de Primera Estatal. Els santcugatencs han remuntat un matx que perdien a falta de dos minuts del final gràcies a dues dianes de Joan Farnés. Amb aquesta victòria in extremis, el Patí Hoquei Club trenca una ratxa de dues derrotes consecutives i se situa quart amb 12 punts.

Des de l'inici, el partit ha estat molt igualat i amb alternatives per als dos conjunts, i s'ha arribat al descans amb empat a dos al marcador. Els gols dels santcugatencs han estat obra de Xavi Serrallonga i Pau Gilabert. La mateixa tònica s'ha mantingut durant la segona meitat, tot i que el Sant Feliu ha portat la iniciativa en el joc i en el marcador.

David Martínez ha aconseguit el 3-3 però els locals s'han tornat a avançar en els minuts decisius. Finalment, la balança s'ha decantat a favor dels santcugatencs amb dos gols de Joan Farnés que donen els tres punts a l'equip de Joan Carles Vadillo. El tècnic comenta la clau per fer un bon paper en una lliga tan igualada com la Primera Estatal.

Joan Carles Vadillo

És una lliga molt igualada. Nosaltres hem d'intentar competir els partits i alliberar-nos de la pressió de guanyar.


Dissabte que ve, a dos quarts de deu del vespre, els santcugatencs reben el Club Patí Tordera al pav 2 de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.