El PHC Sant Cugat perd un partit que guanyava dos a zero en un final polèmic

Hoquei

Publicat el 12/nov/16 per Pedro Miserachs

El masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat cau a casa (2-3) contra el CE Arenys Munt a la sisena jornada de Primera Divisió Estatal. Els santcugatencs controlaven el matx al descans per dos gols a zero, però a la represa han vist com els visitants donaven la volta al marcador, amb un final de partit marcat per les expulsions de Pau Gilabert i Alain Rivero. Els vermell-i-negres han acabat jugant amb tres homes a la pista i sense porter.

El primer temps ha estat clarament dominat pels santcugatencs, que han marxat al descans amb avantatge gràcies a dos gols de Pau Gilabert. A la segona part, la baixada física dels locals, un major encert dels visitants de cara porteria i un final de partit amb dos expulsions per part santcugatenca han provocat la primera derrota del Patí Hoquei Club Sant Cugat com a local. Pels visitants han marcat Illa, en dues ocasions, i Roca.

El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Joan Carles Vadillo, creu que els seus homes no han estat bé i en el segon temps han tingut una davallada física.

Joan Carles Vadillo

El meu equip no ha fet un bon partit i ho hem de millorar. Els àrbitres no els podem controlar, tot i que crec que no han estat encertats.

Els santcugatencs són ara cinquens amb nou punts. Dissabte que ve visiten el CHP Sant Feliu.