El PHC Sant Cugat masculí vol fer-se fort aquest dissabte a casa davant l'Arenys de Munt

Imatge d'arxiu

Hoquei

Publicat el 11/nov/16 per Albert Diumenjó

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí rep la visita de l'Arenys de Munt a la sisena jornada de la Primera Estatal. Els de Joan Carles Vadillo volen retornar al camí de la victòria aquest dissabte a dos quarts de deu de la nit al pav 2 de la Rambla del Celler. El conjunt santcugatenc busca sobrepassar els mal resultats per deixar enrere la intermitència i recuperar la part més alta de la classificació.

L'equip de Joan Carles Vadillo no acaba de trobar la constància que demana la Primera Estatal i és capaç de signar golejades d'infart i també desfetes impròpies d'aquest equip. Després de la derrota de la jornada passada, els vermell-i-negres busquen sumar un triomf de nou, que passa per mantenir el mateix nivell d'intensitat els 50 minuts sense cap llacuna.

L'Arenys de Munt que arriba a Sant Cugat té similituds amb l'equip de la jornada passada, el Maçanet, que ha fet una clara aposta pel planter i combina gent jove amb molta qualitat i també veterania. Els arenyencs intentaran eixamplar la ferida que els santcugatencs van rebre la setmana passada però el tècnic vermell-i-negre, Joan Carles Vadillo, assegura que ja ha sanat i que estan preparant pel partit.

Joan Carles Vadillo

Vam tenir una derrota estranya però l'equip ja està bé i preparat per al pròxim partit

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els santcugatencs són quarts amb nou punts.