El Junior protagonitza un dels millors inicis de temporada de la seva història

Ferran Saborit, en una acció amb el Junior / Font: Enrico Hockey

Hoquei

Publicat el 8/nov/16 per Dani Aguilà

El Junior masculí d'hoquei herba està vivint un dels millors inicis de temporada de la seva història: els santcugatencs són cinquens amb tres victòries, un empat i dues derrotes, registres que l'han fet sumar 10 punts i estar a tocar del grup de quatre grans de la categoria. Aquest rendiment només l'ha igualat en els últims temps la temporada 2012/13, precisament la del seu retorn a la Divisió d'Honor després de 13 anys sense ser-hi.

El creixement que està experimentant el primer equip masculí, erigit com l'alternativa al Polo, Egara, Atlètic Terrassa i Club de Campo, fa temps que s'ha traduït en el joc, però ja fa alguns mesos que Jorge Dabanch ho està traslladant també als resultats. La seva participació a la Copa i als play-off per al títol són ja una garantia, i ara cerquen fer un pas més i rivalitzar aquest quatre gegants.

Bona mostra d'això és que els resultats d'aquestes primeres sis jornades només s'igualen en el curs 2012/13, en què l'equip també acumulava tres victòries, un empat i dues derrotes. És una estadística que cobra encara més força tenint en compte el meritori triomf dels santcugatencs a l'última jornada davant el Club de Campo. Ara l'equip ha de mantenir el cartell de conjunt fort al domicili d'un conjunt, a priori, més assequible: el FC Barcelona.