El PHC Sant Cugat és l'equip més golejador de les quatre primeres jornades a Primera Divisió


  • Comparteix:

Jordi Gabarra, a la dreta, un dels màxims golejadors del Patí Hoquei en la seva primera temporada

Jordi Gabarra, a la dreta, un dels màxims golejadors del Patí Hoquei en la seva primera temporada

El Patí Hoquei Club Sant Cugat és el conjunt que més gols ha fet en les quatre primeres jornades de competició a Primera Divisió i situa fins a dia d'avui quatre jugadors entre els 11 més realitzadors. Pau Gilabert és el tercer d'aquest rànquing amb set dianes, mentre que un dels nous fitxatges, Jordi Gabarra, és quart amb sis. Els vermell-i-negres han anotat 29 gols, xifra que suposa una mitjana de més de set per partit. Tot i aquest rendiment, els de Vadillo són quarts, a un punt de la zona d'ascens.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha començat amb un altíssim encert golejador el curs, prova d'una clara aposta ofensiva que de moment ha donat un gran rendiment als vermell-i-negres. Aquesta excel·lència ofensiva, de moment, no s'ha traduït en un domini en la classificació, i no perquè hagi rebut molts gols: és el tercer conjunt que menys gols ha encaixat, amb 10, empatat amb l'Arenys. Ara bé, aquests pocs gols han fet mal als santcugatencs, sobretot els quatre que els va endosar el GEiEG i que van suposar la seva única derrota.

Això l'ha situat quart a la classificació tot i tenir fins quatre jugadors entre els 11 primers golejadors: Pau Gilabert, Jordi Gabarra, David Yepes i David Martínez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.