El PHC Sant Cugat masculí cerca la redempció davant un Mataró en hores baixes


  • Comparteix:

Els santcugatencs es volen fer forts a casa per sumar el quart triomf del curs

Els santcugatencs es volen fer forts a casa per sumar el quart triomf del curs

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí vol redimir-se i retornar al camí del triomf aquest dissabte a dos quarts de nou davant el Mataró. El pav 2 de la Rambla del Celler acollirà la quarta jornada de Primera Estatal en un duel entre dos equips amb dinàmiques antagòniques. Els mataronins acumulen dos empats i una derrota mentre que els santcugatencs sumen dues victòries i una desfeta.

Després de l'ensopegada de la jornada passada, l'equip de Joan Carles Vadillo espera retornar al camí del triomf per tal de no perdre la pista als grans i consolidar-se a la part alta de la classificació. Les golejades esbojarrades de les primeres dues jornades, davant Raspeig i Vilanova, van desfermar l'alegria i l'optimisme dels de Sant Cugat. La gerra d'aigua freda davant el GEiEG, però, ha fet que els vermell-i-negres tornin a tocar de peus a terra, conscients de l'exigència de la categoria.

El Mataró arriba al pav 2 de la Rambla del Celler sense conèixer la victòria. Els empats de les dues primeres jornades davant el Calafell i el Barça i la derrota de la setmana passada davant l'Asturhockey condicionen l'arribada dels mataronins a Sant Cugat, que necessiten sumar el primer triomf del curs per fugir de la penúltima plaça de la classificació.

El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Joan Carles Vadillo, destaca que malgrat la darrera derrota, volen seguir en la mateixa línia de joc.

Joan Carles Vadillo

Intentarem seguir línia de joc tot i que l'altre dia se'ns va escapar el partit. No vam dominar alguns detalls i vam perdre, però intentarem mantenir la bona línia.


Xavi Serrallonga està disputant el Campionat d'Europa sub 20 amb la selecció espanyola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.