El PHC Sant Cugat busca la primera victòria a l'Ok Lliga davant el Cerdanyola


  • Comparteix:

El PHC Sant Cugat femení visita el Cerdanyola / Font: PHC Sant Cugat

El PHC Sant Cugat femení visita el Cerdanyola / Font: PHC Sant Cugat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení cerca la primera victòria de la temporada davant el Cerdanyola a la segona jornada de l'Ok Lliga. Les noies de Jaume Oms, que quasi bé sorprenen el Manlleu la passada jornada, cerquen en el derbi els primers tres punts del curs.

Mantenir la intensitat en els 40 minuts de joc i aprofitar les ocasions de cara a porteria són les claus perquè les vermell-i-negres s'emportin els tres punts de Cerdanyola, segons apunta el tècnic santcugatenc, Jaume Oms. El conjunt de Sant Cugat ha de mantenir la linia de la passada jornada però millorant el tram final de partit, moment en què el Manlleu es va acabar imposant.

El Cerdanyola rep el PHC Sant Cugat amb el mateix objectiu que les vermell-i-negres, sumar el primer triomf de la temporada. Després de caure a domicili davant el Gijón, les cerdanyolenques apel·len a la seva condició de local i el seu joc intens i guerrer per sobreposar-se a l'equip de Jaume Oms.

L'equip santcugatenc arriba amb l'única baixa de la jugadora del B, Maria Monlleó, que no podrà jugar per un esquinç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.