El PHC Sant Cugat femení estrena temporada a l'Ok Lliga davant un dels grans, el Manlleu


  • Comparteix:

Les santcugatenques estrenen la temporada a casa

Les santcugatenques estrenen la temporada a casa

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení dóna el tret de sortida a l'Ok Lliga aquest diumenge a la una del migdia davant el Manlleu. Les vermell-i-negres estrenen temporada a la categoria reina davant un dels conjunts grans que ja coneixen de la Copa Esportspenedès.cat. L'equip de Jaume Oms vol fer-se fort al pav 2 de la Rambla del Celler per assolir la permanència a la màxima categoria de l'hoquei patins estatal.

El pav 2 de la Rambla del Celler ha de ser la clau que obri la porta de la permanència, segons el tècnic vermell-i-negre Jaume Oms. Les santcugatenques estrenen curs a la màxima categoria després de signar una gran temporada on van conquerir tres títols: Lliga, Copa i Supercopa. Aquesta última la van aconseguir davant el filial del rival d'aquest cap de setmana, el Manlleu.

L'equip manlleuenc arriba a Sant Cugat amb l'etiqueta d'equip gran després de quedar segon la temporada passada. A més, els de Manlleu van derrotar l'equip de Jaume Oms a la Copa Esportspenedès.cat, un factor més a tenir en compte de cara a l'enfrontament del diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.