El temible femení del Junior d'hoquei herba amenaça un CD Terrassa que no acaba d'arrencar


  • Comparteix:

Les blau-i-negres s'enfronten a un rival complicat però que no acaba d'arrencar / Font: Enrico Hockey

Les blau-i-negres s'enfronten a un rival complicat però que no acaba d'arrencar / Font: Enrico Hockey

El femení del Junior d'hoquei herba cerca el quart triomf consecutiu davant el CD Terrassa aquest diumenge a les dotze del migdia a l'estadi Lluís Serrahima. El partit corresponent a la quarta jornada de la Divisió d'Honor enfrontarà dos equips amb dinàmiques molt diferents. Les terrassenques, que tot just van sumar la primera victòria de la temporada la setmana passada, arriben al camp d'un Junior que ho ha guanyat tot.

El Junior arriba amb bones sensacions a la quarta jornada de lliga. Les santcugatenques, que certifiquen un bon inici de curs amb un ple de victòries, s'agafen a la motivació i al factor camp per endur-se la victòria davant un rival destinat a ser a dalt. El triomf, però, passa per estar concentrades i sobretot mantenir un alt nivell d'intensitat, segons apunta el tècnic blau-i-negre, Joan Vidal.

El Club Deportiu Terrassa, que la temporada passada va signar un molt bon any tot i la seva joventut, és un dels equips cridats a manar en aquesta Divisió d'Honor. De totes maneres, sembla que les terrassenques no acaben de carburar i tot just van sumar el primer triomf la jornada passada davant el Polo. Tot i el gris inici de les visitants, Vidal assegura que són un rival a tenir en compte i repassa el seu potencial.

Joan Vidal

És un clar aspirant a estar a dalt. Tenen experiència i s'han reforçat bé. Tècnicament està molt ben preparat i també competeix molt bé.


Vidal podrà comptar amb totes les jugadores de la plantilla de cara al diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.