El PHC Sant Cugat estrena una ambiciosa temporada davant un recent ascendit, el Raspeig


  • Comparteix:

Vadillo dóna instruccions als seus homes en el partit de pretemporada davant el Shum / Font: Phcsantcugat.com

Vadillo dóna instruccions als seus homes en el partit de pretemporada davant el Shum / Font: Phcsantcugat.com

El Patí Hoquei Club Sant Cugat inicia el curs aquest dissabte a les vuit a Primera Divisió davant un recent ascendit a la categoria, el Raspeig. Joan Carles Vadillo s'estrena com a entrenador vermell-i-negre de manera oficial i ho fa amb un equip que encara té a la memòria el polèmic desenllaç del curs passat, quan un error al web de la Federació Espanyola va fer creure durant un quart d'hora l'equip santcugatenc que havia ascendit a l'Ok Lliga.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha anat creixent temporada rere temporada fins erigir-se com un dels equips més consolidats de la divisió de plata estatal. De fet, els vermell-i-negres han arribat a celebrar un ascens, però quinze minuts després van rebre la malaurada notícia que era una fita fruit d'un error de comunicació de la Federació, que havia anunciat de manera equivocada els resultats al seu web.

Joan Carles Vadillo, home experimentat en l'elit, s'ha fet amb les regnes de l'equip aquest curs, i la plantilla s'ha completat amb dos jugadors de pes: David Martínez i Jordi Gabarra, que provenen de l'Ok Lliga. El tècnic ha acabat la pretemporada amb bones sensacions, tot i la lògica dificultat que comporta la introducció d'una nova manera de treballar.

Joan Carles Vadillo

Penso que la pretemporada ha estat positiva per a nosaltres. Hi ha hagut dificultats, però forma part d'un procés natural.


El primer rival d'aquesta Primera Divisió serà un Raspeig que ha ascendit, després d'acabar subcampió de la Lliga Nacional Sud i superar un play-off davant Virgen de Europa de Madrid, Burguillos HC d'Extremadura i CP Alhambra d'Andalusia. Per aquest primer partit, Vadillo té tots els jugadors a la seva disposició.

La pretemporada
El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha disputat set partits de pretemporada, amb tres derrotes i quatre victòries. Les ensopegades han estat davant el Shum Maçanet de Primera Divisió, el Noia d'OK Lliga i el poderós Sporting de Portugal entrenat pel santcugatenc Guillem Pérez. Pel que fa als triomfs, n'hi ha hagut de descatats: contra Manlleu i Lloret d'Ok Lliga, i també contra Tordera i Palafrugell de Primera Estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.