Un Junior femení reforçat inicia el curs 2016/17 amb l'estrena al Campionat de Catalunya


  • Comparteix:

El Junior estrena una nova temporada / Font: Enrico Hockey

El Junior estrena una nova temporada / Font: Enrico Hockey

El Junior femení d'hoquei herba dóna el tret de sortida a la temporada aquest diumenge a les dotze del migdia amb el primer partit del Campionat de Catalunya, i ho fa amb dues incorporacions de pes: l'holandesa Pauline Brugts, procedent d'un dels millors equips del continent, el Den Bosch, i l'exjugadora de San Pablo Valdeluz Estefania Piris. Les de Joan Vidal s'enfronten al Castelldefels, un equip d'una categoria inferior, la Primera Divisió Femenina.

Els comiats de Jennifer Plass i Cristina Guinea, dos dels referents d'un Junior que la temporada passada va arribar a la final de la Copa de la Reina i a les semifinals de la Divisió d'Honor, han estat substituïdes per qualitat i experiència en l'elit: Brugts aterra de la lliga holandesa, una de les més potents del món, i on jugava al Den Bosch, el millor club del continent les últimes dues dècades, amb 14 Copes d'Europa de les últimes 17.

En aquest sentit, Joan Vidal, tècnic del Junior, assegura que l'holandesa pot aportar a l'equip un salt en coneixement i experiència.

Joan Vidal

És una jugadora molt experimentada, amb molts anys competint a la màxima lliga holandesa amb l'equip que l'ha guanyat. Esperem que transmeti això a la gent jove de l'equip.


L'altra incorporació, Estefania Piris, és segons Vidal una jugadora amb molt coneixement de la lliga, amb criteri tàctic i intensitat, procedent del vigent campió de la Divisió d'Honor, el San Pablo Valdeluz. Amb tot, el Junior va començar a entrenar el 22 d'agost per preparar un curs en què per fi vol trencar la sequera de títols i alçar-se amb una de les dues competicions estatals. Des de l'inici de pretemporada, l'equip ha disputat quatre enfrontaments, amb quatre triomfs: davant Castelldefels, Terrassa, Egara i Polo.

Campionat de Catalunya

Les santcugatenques inicien la seva participació en aquest campionat diumenge a casa, precisament davant el Castelldefels. Un equip, segons Vidal, que es tanca bé darrere i contra el qual caldrà posar els cinc sentits per superar-lo. El Junior va quedar-se el curs passat a les portes d'alçar el títol català, i ja ha assegurat que se'l pren amb la màxima competitivitat i seriositat. De fet, Joan Vidal ja sap el que significa aixecar aquest trofeu com a tècnic blau-i-negre: ho va fer el 2013.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.