El Junior aplega de nou alguns dels millors planters continentals d'hoquei amb l'International Championship


  • Comparteix:

El logo del campionat / Font: Junior

El logo del campionat / Font: Junior

El 4t International Hockey Championship Sub 16 aplega de nou alguns dels millors planters d'hoquei herba del continent des d'aquest divendres fins diumenge. El torneig aplegarà més de 900 participants i tindrà representació de fins a sis països d'arreu d'Europa, tot plegat dividit en quatre categories: sub 16, sub 14 i sub 12, tant en masculí com en femení, i sub 10 masculí. L'aposta local passa pel cadet femení, que l'any passat va perdre a la final.

El Junior segueix consolidant una aposta que cada vegada parla més llengües. Enguany, el ZHS Zagrebacki de Croàcia, la Lazio italiana, el Royal Orlée i el Lara Wavre belga, l'Eindhoven i el Ring Pass d'Holanda, el Hannover alemany i el Wellington anglès són els convidats que situen Sant Cugat com l'epicentre de l'hoquei herba formatiu continental. Tot plegat, farcit amb representació catalana i d'arreu de l'Estat, així com amb la intervenció dels equips del Junior.

La fase de grups es disputarà entre divendres i dissabte, mentre que les finals seran diumenge al migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.