El Junior femení disputarà la final del Campionat d'Espanya cadet d'hoquei herba davant el CD Terrassa


  • Comparteix:

El CD Terrassa, el rival del Junior a la final

El CD Terrassa, el rival del Junior a la final

El Junior femení jugarà la final del Campionat d'Espanya cadet d'hoquei herba davant el Club Deportiu Terrassa, mentre que a la final masculina s'enfrontaran l'Atlètic Terrassa i el Polo. Tots dos tornejos s'estan disputant a les instal·lacions de l'entitat blau-i-negre des d'aquest dijous. L'equip local es jugarà el títol a la una de la tarda, mentre que la final de nois serà a les onze del matí.

El Junior es troba de moment imbatut: s'ha endut els tres partits de la fase de grups i a les semifinals s'ha desfet del Polo barceloní (1-0). De fet, l'equip santcugatenc ja ha guanyat el seu rival a la final, el CD Terrassa, per un ajustat 1 a 2 a la tercera i última jornada de la lligueta. Les egarenques han vençut a semifinals l'Atlètic Terrasa per 0 a 2.

En la categoria masculina hi ha el mateix cas: els finalistes provenen del mateix grup, el B. L'Atlètic Terrassa i el Polo ja s'han enfrontat, amb triomf (4-2) dels terrassencs. A les semifinals, l'Atlètic s'ha desfet de l'Egara en l'enfrontament ciutadà per lluitar per la medalla d'or, mentre que el Polo ha superat el Club de Campo madrileny (2-4).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.