El PHC Sant Cugat desafia la història i cerca la glòria davant el Barça B amb l'OK Lliga a l'horitzó


  • Comparteix:

Els santcugatencs podrien pujar a l'OK Lliga per primera vegada a la seva història

Els santcugatencs podrien pujar a l'OK Lliga per primera vegada a la seva història

El Patí Hoquei Club Sant Cugat vol fer història aquest dissabte a les vuit del vespre davant el Barça B i pujar a la màxima competició de l'hoquei estatal, l'Ok Lliga, per primera vegada. L'equip de Francesc Sucarrats depèn d'ell mateix per pujar i espera assaltar el Pavelló Llars Mundet amb un triomf amb sabor a ascens, tot i que amb un empat també tindrien moltes possibilitats d'ascendir. Els vermell-i-negres tenen davant un conjunt que es pot proclamar campió de lliga.

L'últim tren a la categoria reina de l'hoquei estatal, l'Ok Lliga, està a punt de passar i el Patí Hoquei Club Sant Cugat buscarà aquest dissabte un dels bitllets. Els santcugatencs, que a l'inici de curs no esperaven trobar-se en aquesta situació, són a les portes d'una de les fites més glorioses de la seva història, que passa per guanyar davant el líder de la categoria, el Barça B, i coronar el cim de l'hoquei patins estatal. De fet, l'equip vermell-i-negre ja sap el que és guanyar els blaugranes a la primera volta.

Davant tenen el líder de la categoria, el Barça B, i hauran d'aplicar-se de valent si volen la victòria. Els blaugranes pressionen molt a dalt i els de Sant Cugat hauran de fer bones les oportunitats que tinguin per sorprendre el rival. De totes maneres, el tècnic del Barça B, Jordi Camps, assegura que el títol és una anècdota i per ells serà un partit més que arriben al matx sota mínims.

Els números són clars: si els de Sucarrats, tercers, guanyen pujaran, i si empaten només hi ha una combinació que els allunyi de l'ascens: que el Girona puntuï, el Manlleu i el Sant Feliu guanyin i no ho faci l'Alcobendas. Totes les altres combinacions en cas d'empat santcugatenc faria que el Patí Hoquei competís a l'Ok Lliga 2016/17. Un dels estandards de l'equip, Pau Gilabert, comenta que passi el que passi dissabte la temporada serà bona però assegura que sortiran a per l'ascens.

Pau Gilabert

Quan vam començar la temporada ningú s'ho esperava, per tant crec que hem de gaudir l'oportunitat. Ara bé, la temporada ja és bona passi el que passi.


Els partits dels rivals que es troben a la lluita per l'ascens són:

Palafrugell (novè) - Girona (segon)

Tordera (setè) - Manlleu (quart)

Mieres (penúltim) - Sant Feliu (cinquè)

Alcobendas (sisè) - Mataró (vuitè)






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.