El Junior provarà de sorprendre un dels grans, el Club de Campo, als quarts de final de la Divisió d'Honor

El Junior inicia els quarts de final per al títol / Font: Enrico Hockey

Hoquei

Publicat el 6/mai/16 per Dani Aguilà

El Junior masculí d'hoquei herba intentarà sorprendre el Club de Campo madrileny i fer-se amb un lloc a les semifinals de la Divisió d'Honor, tasca complicada tenint en compte que els santcugatencs disputen la sèrie com a visitant. L'equip de Jorge Dabanch, cinquè, comença aquests quarts de final dissabte a les onze del matí davant un Club de Campo que ha acabat quart a la fase regular. El segon partit de la sèrie es disputarà diumenge a la una de la tarda.

Segons la lògica, es tracta de l'eliminatòria més igualada de totes, tenint en compte la posició de tots dos equips a la classificació. A més, tot i tractar-se d'un dels quatre equips grans, el Junior ja ha demostrat aquesta temporada què significa superar el Club de Campo. Va ser a la jornada 17, quan els de Dabanch van fer un nou pas en la història del club i es van desfer dels de Madrid.

Al partit de la primera volta els de Sant Cugat, però, no van poder plantar cara al rival d'aquest cap de setmana, i van caure de manera contundent (3-0) en l'escenari on els blau-i-negres disputaran els quarts de final. Tot plegat, per un canvi en el format de la lluita per la Divisió d'Honor, que dóna dret als vuit primers equips a lluitar-hi però que dóna un enorme privilegi als caps de sèrie: es juga l'eliminatòria íntegrament al seu estadi en només dos dies.

Més enllà del Club de Campo-Junior, les eliminatòries que completen el quadre de quarts de final és: Egara-Taburiente, Polo-RS Tenis i Atlètic Terrassa-Complutense.