El PHC Sant Cugat té a Tordera l'avantpenúltima estació abans del somni de l'ascens


  • Comparteix:

David Yepes i companyia, a prop de l'ascens

David Yepes i companyia, a prop de l'ascens

El Patí Hoquei Club Sant Cugat disputa aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre a Tordera un dels tres partits que el separen de l'ascens a l'Ok Lliga. Els santcugatencs, que són en places per pujar, visiten el setè classificat d'una Primera Divisió que arriba a l'avantpenúltima jornada. Els de Francesc Sucarrats tenen un marge de dos punts respecte els seus perseguidors, el Sant Feliu i l'Alcobendas.

El matx contra l'Alcobendas del cap de setmana passat, el que és ja un dels partits més importants de la història del club, va situar l'equip en places d'Ok Lliga a tres jornades per al final. La primera d'aquestes proves de cara a mantenir la posició i escriure una de les pàgines d'or de l'esport santcugatenc serà davant un Tordera que ja no s'hi juga res però que al partit de la primera volta es va endur el triomf del pav 2, això sí, amb una gran polèmica arbitral.

Després de la visita al Maresme, els de Sant Cugat rebran el Vilanova i tancaran el curs a la pista del Barça B. Pel que fa als seus rivals, aquesta jornada es presenta propícia perquè sumin els tres punts, fet que augmenta la importància del desplaçament a Tordera. El Sant Feliu rep el Santa María del Pilar, el cuer, mentre que l'Alcobendas farà el mateix amb el dotzè, el Rivas Las Lagunas. En cas de mantenir el marge, els de Sucarrats faran un pas important cap a l'ascens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.