El PHC Sant Cugat venç a Vilanova i amplia el lideratge i les opcions d'ascens


  • Comparteix:

El PHC Sant Cugat és més líder a Primera Nacional

El PHC Sant Cugat és més líder a Primera Nacional

El PHC Sant Cugat amplia l'avantatge a la classificació després de vèncer amb molt de patiment (4-5) el Vilanova i que el Vila-sana empati (1-1) a la pista del Palau de Plegamans. Amb aquests resultats, si les vermell-i-negres sumen quatre dels punts que falten en joc seran nou equip d'Ok Lliga.

Ha estat una jornada rodona per al PHC Sant Cugat femení. Les noies de Jaume Oms han sortit al partit entonades i, en un gran primer temps, han fet el 0 a 3 amb dos gols de Rosa Tamburini i un de Blanca Soldevila. El Vilanova, però, ha reaccionat en el segon període i ha aconseguit esmicolar l'avantatge per posar-se 3 a 3. Anna Espriu ha fet el 3 a 4, però les locals han tornat a igualar-lo. No ha estat fins els últims cinc minuts quan Judit Navarro ha fet el gol del triomf que posa molt de cara les coses a les santcugatenques.

El PHC Sant Cugat té ara tres punts més que el seu màxim perseguidor quan falten dues jornades per acabar la lliga. Les vermell-i-negres han de sumar quatre dels sis punts que queden per ascendir a Ok Lliga tenint en compte que al Vila-sana li falten dos partits, en principi, assequibles. En cas d'empat a punts, s'hauria de mirar l'average general, que ara es favorable al Vila-sana.

El tècnic vermell-i-negre, Jaume Oms, destaca que depenen d'ells mateixos i que s'ha de seguir perquè no hi ha partits fàcils.

Jaume Oms

Hem patit molt tot i tenir el partit molt controlat. Depenem de nosaltres mateixes i ara hem d'anar a Voltregà a treure els tres punts per dependre de nosaltres en l'últim partit.


El PHC Sant Cugat ha de visitar la setmana vinent el Voltregà i tancarà la lliga a casa davant el Cerdanyola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.