El Junior afronta la penúltima jornada davant el Club de Campo amb un bitllet per Europa a l'hortizó

El Junior té un repte de prestigi en aquest tram final de curs / Font: Enrico Hockey

Hoquei

Publicat el 23/abr/16 per Dani Aguilà

El Junior femení disputa la penúltima jornada de competició a la Divisió d'Honor a casa davant el Club de Campo aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia. Les santcugatenques, terceres, reben un equip madrileny que és líder i que només es troba a dos punts de marge. Si les de Vidal vencen i són capaces de guanyar també a l'última jornada, en què visiten el segon classificat, el Complutense, acabaran en primer lloc i accediran a un bitllet per a competició continental.

Arriba el moment de la veritat per a un Junior que, fins ara, s'ha quedat a les portes dels dos títols oficials que ha disputat en competició d'herba: el Campionat de Catalunya i la Copa de la Reina. Les de Joan Vidal ja s'han classificat per al play-off per al títol de la Divisió d'Honor i saben que el disputaran com a cap de sèrie, però abans que arribi hi ha un altre objectiu, no menys ambiciós i que té com a premi la participació en competició europea el curs que ve.

Aquesta fita és que el Junior acabi en primera posició de la fase regular de la Divisió d'Honor, un objectiu que és a només dues victòries. Ara bé, són dos partits d'alta volada: el primer és aquesta jornada davant un Club de Campo que encara no sap el que és perdre aquest curs, i que és el clar rival a batre en l'hoquei estatal actual. De fet, va ser el botxí de les santcugatenques al final de la Copa, de manera que el partit d'aquest cap de setmana presenta molts al·licients que el fan atractiu.