El Junior s'omple de valentia per provar de sorprendre l'Atlètic Terrassa i posar pressió al quart

El Junior rep un dels millors conjunts d'Europa / Font: Enrico Hockey

Hoquei

Publicat el 9/abr/16 per Dani Aguilà

El Junior masculí d'hoquei herba rep en el penúltim partit a casa de la fase regular de la Divisió d'Honor el poderós l'Atlètic Terrassa, tercer classificat i conjunt que disputarà la Final a Quatre de la Lliga Europea. Els santcugatencs intentaran sorprendre els egarencs a partir de dos quarts d'una del migdia amb un clar objectiu més enllà de superar un dels grans de la competició: apropar-se a la quarta plaça que a hores d'ara ostenta el Club de Campo amb només tres punts de marge sobre els blau-i-negres.

A tres partits per al final de la fase regular, que definirà les posicions dels vuit equips que disputin el play-off, el Junior té pràcticament assegurada la cinquena posició, però l'equip de Jorge Dabanch no es conforma. Els santcugatencs són més a prop que mai de trencar el domini dels quatre dominadors de la Divisió d'Honor pel que fa a la posició a la taula: el quart, el Club de Campo, suma 28 punts per 25 del Junior i tots dos es veuen les cares la setmana que ve.

Abans, però, els de Dabanch tenen un repte tan majúscul com ambiciós: vèncer el totpoderós Atlètic Terrassa al Lluís Serrahima, una fita que van fregar al partit de la primera volta a terres egarenques, quan el Junior va esgarrapar un empat. Ara bé, si a dia d'avui hi ha un equip en forma a la lliga, aquest és l'Atlètic: és un dels quatre millors equips d'Europa, tal com demostra la classificació per a la Final a Quatre de l'EuroHockeyLeague, que disputarà el tercer cap de setmana de maig.