El PHC Sant Cugat espera llepar-se les ferides davant l'Arenys de Munt


  • Comparteix:

El Patí Hoquei es vol fer fort a casa

El Patí Hoquei es vol fer fort a casa

El Patí Hoquei Club Sant Cugat vol fer pagar els plats trencats a l'Arenys de Munt després de l'ensopegada de la setmana passada a Astúries, quan va empatar davant el Mieres. Els santcugatencs, que reben els del Maresme aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre, esperen retallar de nou la distància respecte les places d'ascens de l'Ok Lliga, que a hores d'ara marca el Masnou amb 39 punts, cinc més que els vermell-i-negres.

Després d'una excel·lent ratxa de resultats que el va apropar més que mai al somni de l'Ok Lliga, el Patí Hoquei va veure aturat el seu rendiment en l'escenari més inesperat: la pista del penúltim, el Mieres. Aquesta jornada, doncs, els de Francesc Sucarrats provaran de llepar-se les ferides davant l'Arenys de Munt i, de pas, allunyar-se dels maresmencs, que són els seus immediats perseguidors amb dos punts més.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.