El Junior rep la visita del Taburiente amb els ulls posats a la quarta plaça de la classificació

Imatge d'arxiu / Font: Enrico Hockey

Hoquei

Publicat el 2/abr/16 per Albert Diumenjó

El Junior posa els ulls a la quarta plaça de la classificació, que actualment ostenta el Club de Campo, amb la visita del Taburiente a la 15a jornada de la Divisió d'Honor. Aquest diumenge, a les dotze del migdia a l'estadi Lluís Serrahima, els blau-i-negres gaudeixen d'opcions per continuar posant pressió al quart davant un rival de la part baixa de la classificació.

L'equip de Jorge Dabanch encara la recta final del curs amb la quarta plaça de la classificació entre cella i cella, trepitjant-li els talons a un Club de Campo que és a només tres punts. Els blau-i-negres, en condició de perseguidor dels equips de la part noble de la classificació, han de sumar els màxims punts possibles si volen apoderar-se d'aquesta quarta plaça i fer-se un lloc a dalt.

El rival d'aquesta jornada, el Taburiente, és un dels conjunts assequibles de la lliga tenint en compte a la seva situació: és avantpenúltim amb només dues victòries i dos empats, i té la Reial Societat Tenis a quatre punts. Els canaris visiten Sant Cugat amb el record del partit d'anada, en què van caure per només un gol (1-2) i va plantar cara als de Dabanch.