El Junior organitza el Campionat d'Espanya cadet d'hoquei herba fins diumenge


  • Comparteix:

La selecció femenina vol guanyar l'Estatal al Junior / Font: Hockey.org

La selecció femenina vol guanyar l'Estatal al Junior / Font: Hockey.org

El Junior acull entre avui i diumenge l'Estatal cadet d'hoquei herba masculí i femení. El combinat català femení, amb cinc jugadores del Junior , vol superar Madrid, actual campiona de la competició. La selecció masculina, amb un representant santcugatenc, vol revalidar el títol de l'any passat.

Les jugadores del Junior Elena Cambra, Marta Lamoglia, Laura Bosch, Anna Serrahima i Berta Serrahima intentaran guanyar l'Estatal cadet a Sant Cugat amb la selecció catalana. Madrid, Cantàbria, València, Canàries, Euskadi i Catalunya lluitaran per quedar entre les dues primeres de grup i accedir a la final de diumenge a dos quarts d'onze del matí. El seleccionador, Arseni Sañé, destaca que l'objectiu és guanyar la competició.

Arseni Sañé

Les jugadores han de crèixer en aquesta competició. Esperem guanyar l'Estatal.


El combinat masculí, amb el santcugatenc Pablo Luna, vol reeditar el títol de l'any passat. Catalunya ha quedat enquadrada al grup A amb Cantàbria, València, Canàries i Múrcia. El primer de grup accedeix a la final que es disputarà diumenge a tres quarts de tres de la tarda



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.