El Junior desafia la història i busca un lloc a semifinals de la Copa del Rei davant l'Egara

El Junior, a donar la sorpresa / Font: Enrico Hockey

Hoquei

Publicat el 10/mar/16 per Dani Aguilà

El Junior masculí d'hoquei herba espera fer un nou pas en la seva evolució i superar un dels grans, l'Egara, en els quarts de final de la Copa del Rei. Els santcugatencs es veuen les cares amb els terrassencs aquest divendres, a les onze del matí, en el partit que obre la competició. L'Egara és el tercer equip que ha guanyat més títols (16), però no obté el triomf a la Copa des de 2009. Les instal·lacions del Polo acullen el torneig fins diumenge.

L'equip de Jorge Dabanch arriba a la cita en la que comença a ser la seva posició habitual, la cinquena, frontissa entre els quatre grans de l'hoquei herba estatal i la resta dels conjunts de la Divisió d'Honor. El sorteig va determinar que els blau-i-negres hagin de fer història i superar un d'aquests colosos per arribar a semifinals de la Copa. El rival és un Egara que arriba segon i que va suar per superar el Junior aquest curs en jornada intersetmanal.

Ara bé, si els de Sant Cugat protagonitzessin la sorpresa i superessin els egarencs tindrien opcions de ser a la final: lluitarien amb el guanyador d'uns quarts de final que encreuen setè i novè, RS Tenis i Atlético San Sebastián. L'entrenador dels santcugatencs, Jorge Dabanch, reconeix el perill de l'Egara i recorda que cal superar equips grans per arribar a fites com aquest títol.

Jorge Dabanch

És un dels rivals difícils que encara no hem pogut guanyar. És un bon equip, però per arribar als partits finals sempre cal guanyar un gran.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Després de ser a la Copa la temporada 2002-03, els santcugatencs van trigar 10 cursos a tornar-hi, la 2012-13, quan van acabar en quarta posició de la competició en perdre la final de consolació (4-3) davant el Club Egara. El curs següent el Junior, ja entrenat per Jorge Dabanch, va caure a primeres de canvi, a quarts contra l'Atlètic. La temporada passada, els blau-i-negres van superar de nou els quarts de final, però va caure en semifinals contra el Polo, derrota que també va patir contra la Complutense per acabar en quarta posició.