El Junior masculí visita un dels grans de la categoria, l'Egara


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Font: Junior

Imatge d'arxiu / Font: Junior

El Junior masculí d'hoquei herba visita un dels grans de la categoria, l'Egara, a la 12a jornada de la Divisió d'Honor. El partit suposa una prova de foc per a un Junior que ha mostrat un rendiment discret durant la temporada d'hoquei sala i que al retorn a l'herba va caure contra el Polo, un altre dels poderosos de la competició. L'Egara només ha perdut un partit i suma un ple de victòries des de la quarta jornada.

L'ensopegada davant el Polo en el retorn a la superfícia d'herba, després de la temporada de sala, ha manifestat el complicat tram de temporada que travessen els de Dabanch, que encara es pot accentuar més amb el partit d'aquesta jornada davant l'Egara. Els blau-i-negres són a l'equador entre els grans de la categoria i els conjunts més humils, seguint de ben aprop els gegants de la Divisió d'Honor.

El rival d'aquesta jornada, l'Egara, és un dels grans de la categoria. L'equip de Terrassa és segon a només dos punts del Polo, i ha signat fins al moment una temporada quasi bé immaculada: els terrassencs només han empatat un partit i n'han perdut un. Un dels triomfs dels terrassencs va ser, a l'anada, contra el Junior. Per tot plegat, la reacció dels blau-i-negres passa per un repte titànic en un dels feus més complicats de l'hoquei herba estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.