El PHC Sant Cugat vol fer-se fort a casa davant un dels poderosos, el Girona CH


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Patí Hoquei Club Sant Cugat rep la visita aquest dissabte, a dos quarts de nou, del segon classificat de Primera Divisió, el Girona Club Hoquei. Els gironins són ferms candidats a l'ascens i gaudeixen d'una de les plantilles amb més qualitat de la competició, amb dos noms propis: el porter Jaume Llaverola i el golejador Raúl Pelícano. Els de Girona són a dos punts del líder el Barça B.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ja ha mostrat aquesta temporada que és capaç de competir contra qualsevol, també contra l'actual primer classificat, un filial blaugrana que va cedir a la intensitat del pav 2. Amb la moral d'aquest precedent i amb els ànims d'haver assolit la primera victòria a domicili el cap de setmana passat a la pista del Mataró, els de Sucarrats reben un Girona amb una única fita: l'ascens a l'Ok Lliga.

Per això els gironins s'han reforçat amb Llaverola, porter amb quatre Copes d'Europa i un Campionat del Món, i Raul Pelícano, actual màxim golejador de la Primera Divisió amb 31 gols i màxim realitzador de l'Ok Lliga fa tres temporades. Un perill del qual avisa el tècnic del Patí Hoquei, que espera que els seus homes puguin trobar el perill des dels contracop.

Francesc Sucarrats

Cal tapar el Raúl Pelícano i estar encertats davant el Llaverola. El replegament no és una gran virtut seva: si sortim ràpid al contraatac, els podem agafar.


Tot plegat tindrà lloc amb el primer matx sense Oriol Ortells, que aquesta setmana ha deixat l'equip. La resta de la plantilla estarà a disposició de Sucarrats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.