El Junior femení d'hoquei herba venç el Polo i es col·loca com a líder provisional

Hoquei

Publicat el 21/feb/16 per Albert Diumenjó

Victòria ajustada del Junior femení d'hoquei herba davant el Polo (1-2) a la 11a jornada de la Divisió d'Honor d'hoquei herba. Les blau-i-negres han estat superiors en el dos primers quarts i el Polo en els dos últims, però el conjunt de Sant Cugat ha sabut patir per guanyar els tres punts en joc. El Junior és líder provisional a l'espera que es jugui el partit entre la Complutense i el Club Campo encara sense data.

El Junior ha entrat per la porta gran en el retorn de la Divisió d'Honor d'hoquei herba a domicili davant el Polo. Les santcugatenques han començat el partit molt endollades i el primer quart ha estat de domini total i absolut blau-i-negre.

El segon quart ha anat en sintonia amb el primer i, fruit del bon joc i la bona disposició de les jugadores al camp, les santcugatenques han arribat al descans amb un 0 a 2 favorable, gols obra d'Andrea Martínez i Mariona Serrahima.

A la represa, el Polo ha fet un pas endavant i la dinàmica del partit ha estat completament diferent. Les locals han estat protagonistes del tercer i l'últim quarts, fet que ha generat moltes situacions de perill a la porteria del Junior. Tot i així, les santcugatenques només han rebut un gol i han sabut patir per endur-se la victòria. El tècnic de l'equip, Joan Vidal, es mostra satisfet amb la victòria, però accepta que queda molt marge de millora de cara a la propera jornada.

Joan Vidal

Es molt satisfets amb el partit d'avui. Ens toca treballar molt de cara a la Reial Sociedad, que és un partit molt complicat

El Junior rep diumenge la visita de la Reial Societat, el quart classificat.