El Polo, primer rival del Junior en el retorn a la Divisió d'Honor

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada / Font: Enrico Hockey

Hoquei

Publicat el 20/feb/16 per Dani Aguilà

El Polo és el primer rival del Junior després de l'aturada de les competicions d'hoquei herba per la disputa de la temporada d'hoquei sala. Les de Barcelona reben les santcugatenques aquest diumenge a dos quarts d'una. Les de Joan Vidal, segones, esperen treure profit d'una jornada en què s'enfronten el líder, el Club de Campo, i el tercer, la Complutense.

El Junior de Joan Vidal arriba al tram decisiu de la temporada amb la moral alta després d'haver-se adjudicat el Campionat de Catalunya d'hoquei sala. El camí que recorrerà en les següents tres jornades marcarà l'estat de forma amb el qual s'arribi a la Copa de la Reina, una cita que es disputa entre el 12 i el 13 de març i en la qual hi ha moltes esperances dipositades.

Abans, les blau-i-negres es veuran les cares amb Polo, Reial Societat i RS Tenis, a priori, un calendari assequible. En el partit d'anada contra les de Barcelona, corresponent a la jornada 2 de competició, les de Vidal van suar tinta per endur-se els tres punts tot i no estar encertat de cara a porteria. L'entrenador del Junior recorda que cal mantenir el nivell assolit durant la primera part de la temporada i es mostra optimista amb aquesta intenció.

Joan Vidal

Hem de seguir i millorar la forma de competir de 2015. Jo sóc optimista.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El Polo ha guanyat dos dels 10 partits que ha disputat i n'ha empatat un.