El Patí Hoquei Club Sant Cugat viu un partit essencial per mantenir el rumb a l'ascens


  • Comparteix:

Les jugadores del Patí Hoquei celebren el títol de Copa Generalitat

Les jugadores del Patí Hoquei celebren el títol de Copa Generalitat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat viu aquest diumenge un dels compromisos marcats amb vermell al calendari de cara a assolir l'ascens a l'Ok Lliga. Les santcugatenques visiten a les set de la tarda la pista del Club Patí Manlleu B, quart classificat de la Nacional Catalana. De fet, serà la reedició de la final de la Copa Generalitat, que es va endur amb contundència el Patí Hoquei, tot i que per al partit de lliga es preveu més oposició.

Després de l'èxit a la Copa, el Patí Hoquei centra els seus esforços en l'objectiu real del curs: l'ascens a l'OK Lliga. Quan resten nou partits per al final de la lliga, les de Jaume Oms tenen cinc punts de marge respecte el segon i el tercer, el Vilanova B i el Vila-sana, i 10 respecte el quart, el rival aquest cap de setmana de les vermell-i-negres. Tot plegat, tenint en compte que els filials no poden ascendir, si és que el pimer equip no descendeix.

El Manlleu A és segon a l'Ok Lliga, mentre que el Vilanova és 10è però a molta distància del descens. Així doncs, el Vila-sana és el rival real per al tram final de curs. Aquest cap de setmana serà el torn de comprovar l'oposició de la pista manlleuenca, que pot presentar major combat que a la final de la Copa, on comptava només amb jugadores sub 16.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.