L'Handbol Sant Cugat visita l'Esplugues per obrir el 2016


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat, en una imatge d'arxiu / Font: Davide Bonaccini

L'Handbol Sant Cugat, en una imatge d'arxiu / Font: Davide Bonaccini

L'Handbol Sant Cugat obre el 2016 amb la visita a un rival directe al grup D de Primera Estatal, l'Handbol Esplugues. Els santcugatencs es desplacen a la pista de l'equip espluguenc dissabte a dos quarts de vuit del vespre. Després de les vacances de Nadal, els d'Armand Rubiño pretenen acabar d'afinar en regularitat i resultats, i millorar l'onzena plaça que ostenten a hores d'ara a la classificació.

El procés d'adaptació de la plantilla al nou tècnic està arribant a la conclusió. Després de mesos de treball conjunt, els mecanismes defensius del llibre d'estil de Rubiño s'han interioritzat i, amb el retorn de Pau Masllorens, l'equip pot mostrar més solidesa darrere, completada amb l'efectivitat ja coneguda davant dels Jordán, Calvera i companyia. El primer pas de l'any en aquesta direcció és a Esplugues, on un conjunt ja fet com l'espluguenc desafia el potencial vermell-i-negre.

De la mà del seu jugador estrella, l'extrem dret Beto Miralles, excapità del Barça B i amb minuts a Lliga ASOBAL a les esquenes, l'Handbol Esplugues intentarà fer mal des del contraatac i provarà de dominar les fases importants d'un partit que, segons el tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Armand Rubiño, serà igualat.

Armand Rubiño

Estem molt igualats. Si defensem bé, podem aconseguir els punts.


El tècnic té l'únic dubte de Carlos Marín, que segueix recuperant-se.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.