L'Atlético San Sebastián acull el Junior per acomiadar l'any


  • Comparteix:

El Junior ha de ser més precís des del penal córner / Font: Enrico Hockey

El Junior ha de ser més precís des del penal córner / Font: Enrico Hockey

El Junior cerca la reacció al camp de l'Atlético San Sebastián aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia després de la derrota del cap de setmana passat, també a domicili, davant la Real Sociedad Tenis. Els de Jorge Dabanch acomiaden el 2015 amb l'objectiu d'acabar en cinquena posició, fita marcada a l'inici de curs. A hores d'ara aquest lloc l'ostenta la Complutense amb només un punt de marge.

Les sensacions prèvies a l'aturada nadalenca i al final del primer tram de la Divisió d'Honor 2015-16, que s'apaga fins a finals de febrer, són determinants per afrontar amb ànims un llarg període en què l'equip ha d'agafar forces per la part final del curs. Així, menjar els torrons en cinquena posició, només per darrere dels quatre grans, ha de ser una prioritat per als de Jorge Dabanch.

La lògica i els números diuen que les perspectives són favorables. Els blau-i-negres han de traduir la superioritat en el joc mostrada davant la Complutense en gols, sobretot sent més efectius des del penal córner, i punts, procés que no van poder complir contra l'equip madrileny. Aquesta jornada, en un segon desplaçament consecutiu, el Junior es veu les cares amb l'Atlético San Sebastián, rival davant el qual els santcugatencs haurien de mostrar-se superiors.

En cas que sigui així, els de Dabanch esperaran que es compleixi també la previsió amb el partit entre l'Egara i la Complutense, que es disputa a Terrassa. Amb aquests dos resultats, el Junior passarà l'equip de Madrid i acabarà l'any cinquè.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.