El Junior rep el Club de Campo amb l'objectiu de doctorar-se


  • Comparteix:

El Junior vol mantenir la trajectòria ascendent / Font: Enrico Hockey

El Junior vol mantenir la trajectòria ascendent / Font: Enrico Hockey

El Junior té una nova oportunitat per doctorar-se a la Divisió d'Honor i vèncer un dels candidats al títol. Aquesta jornada és el torn del Club de Campo madrileny, que visita el Lluís Serrahima aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia. Els blau-i-negres segueixen en trajectòria ascendent davant els conjunts importants i arriben en plena forma per obtenir el primer triomf davant una plantilla destinada a disputar tots els títols.

El Junior masculí vol fer-se gran d'una vegada per totes. Els santcugatencs van empatar la setmana passada a domicili davant tot un Atlètic Terrassa, i ara és el torn de rebre un dels altres quatre grans de la Divisió d'Honor, el Club de Campo. L'evolució en resultats davant els titans de la lliga diu que els de Dabanch tenen opcions de triomf: van caure de manera contundent contra Polo, 3 a 0, van perdre per la mínima davant Egara, 1 a 2, i van poder empatar contra Atlètic.

Els madrilenys, de la seva banda, són tercers emptatats amb els dos equips de Terrassa i només per darrere dels de Barcelona. Un equip que ha incorporat jugadors de qualitat i davant del qual el Junior ha de provar a tenir el control del joc, tenint en compte que, segons el tècnic blau-i-negre, Jorge Dabanch, si el partit es converteix en un matx d'anades i tornades serà complicat treure'n profit.

Després de l'històric resultat el cap de setmana passat al feu de l'Atlètic, Dabanch considera el partit com una oportunitat per assolir un dels objectius de la temporada.

Jorge Dabanch

És un dels objectius de l'any, guanyar algun dels grans, crec que serà un partit igualat i si no els hi donem contraatacs tenim possibilitats.


Els santcugatencs tenen tots els efectius disponibles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.