Un PHC Sant Cugat de moda espera mantenir el to davant el Sant Feliu


  • Comparteix:

El PHC Sant Cugat, amb els peus a terra

El PHC Sant Cugat, amb els peus a terra

El Patí Hoquei Club Sant Cugat visita aquest dissabte a dos quarts de nou l'experimentat Club Hoquei Patins Sant Feliu. Els santcugatencs ho fan com a tercers classificats en zona d'ascens a Ok Lliga. El tècnic dels vermell-i-negres, Francesc Sucarrats, apel·la a la tranquil·litat i a tocar de peus a terra, en un enfrontament en què podria tornar a vestir la samarreta del Patí Hoquei el davanter Pablo Aguarón.

El nou entrenador espera que els seus homes segueixin treballant com fins ara per una senzilla raó: 'no perdre tota la feina que hem fet'. A aquest motiu s'atansa Sucarrats perquè els seus homes no pequin de relaxació davant un rival perillós, un equip amb ofici com el Sant Feliu. Els santcugatencs fa temporades que no els vencen en competició regular, i els precedents més immediats els trobem a la pretemporada, amb un empat i un triomf per als vermell-i-negres.

Davant la proposta agressiva i amb veterania dels santfeliuencs, els de Sant Cugat poden tenir una arma afegida: la presència, vestint de nou els colors del club, de Pablo Aguarón, que torna a formar part de la disciplina vermell-i-negra després pel seu pas per Vilafranca, pel Bassano italià i de dir adéu de forma temporal a la pràctica de l'hoquei patins.

Aguarón jugarà sempre que ho permeti la seva activitat acadèmica, pacte amb el qual ha arribat amb el club. Pel que fa a la situació de l'equip, Sucarrats demana serenor.

Francesc Sucarrats

Hem de ser conscients que duem sis partits amb el treball ben fet, i que no podem deixar escapar el que tenim.


Més enllà d'Aguarón, el tècnic tindrà tota la plantilla a la seva disposició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.