El Junior femení comença el 'Tourmalet' de la temporada contra el CD Terrassa


  • Comparteix:

El Junior posarà a prova el seu lideratge contra un Terrassa quart a la taula

El Junior posarà a prova el seu lideratge contra un Terrassa quart a la taula

El Junior femení torna a jugar com a local contra el Club Deportiu Terrassa, el quart de la Divisió d'Honor. El partit es jugarà aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia. Les santcugatenques han sumat una victòria rere l'altra mentre que el Terrassa ha guanyat quatre enfrontaments i n'ha perdut dos. Les de Sant Cugat donaran el tret de sortida a tres jornades d'infart que les poden fer eixamplar la distància amb els seus perseguidors immediats.

El Junior afronta tres jornades d'alta exigència. Aquest cap de setmana jugarà a casa contra el Terrassa. A la següent, visitarà el camp del segon classificat, el Club Campo i a la pròxima es veurà les cares amb el SPV Complutense, que és el tercer. Tenint en compte aquest 'Tourmalet', les santcugatenques no hauran de prendre riscos durant el partit i hauran d'intentar sentenciar aviat cadascun d'aquests enfrontaments per evitar sorpreses als minuts finals.

Tot plegat, amb la prèvia marcada per la notícia coneguda aquest divendres segons la qual l'Atlètic Terrassa reclama 10.000 euros en conceptes de formació de les jugadores Marta Grau i Mariona San José. Malgrat aquesta situació, el tècnic, Joan Vidal, assegura que les jugadores estan protegides i que estan completament centrades en els partits que vénen.

El rival d'aquesta jornada, el CD Terrassa, arriba amb la moral alta després de vèncer per set a zero al Jolaseta la setmana passada. Per a l'entrenador del Junior el seu equip ha d'anar partit a partir i centrar-se exclusivament amb el partit de la jornada i no amb els que vindran.

Joan Vidal

No penso en els tres partits, penso en el de demà passat. Fins diumenge o dilluns no començarem a pensar en el següent. De cara a aquest diumenge, hem d'estar amb un punt d'atenció just.


El Junior disposarà de totes les seves jugadores per jugar contra l'equip terrassenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.